Opět máme skladem veškerá žádaná razítka, zároveň jsme rozšířili výrobní kapacitu a díky novému stroji jsme posunuli kvalitu na špičkovou úroveň.

Jak vyčistit razítkovou barvu z oblečení

Pokud máte na oblečení skvrnu od razítkové barvy, existuje hned několik způsobů, jak takovou skvrnu vyčistit. Zde je několik tipů:

  1. Okamžitě jednejte: Pokud je skvrna čerstvá, co nejdříve ji opláchněte studenou vodou. To pomůže odstranit co nejvíce barvy předtím, než se barva vstřebá hluboko do tkaniny.

  2. Použijte saponát: Naneste na skvrnu malé množství tekutého saponátu nebo mýdla na ruce a jemně vetřete do tkaniny. Poté opláchněte studenou vodou.

  3. Odstraňovač skvrn: Pokud je skvrna stále viditelná, můžete vyzkoušet odstraňovač skvrn. Sledujte pokyny na obalu a postupujte podle nich.

  4. Peroxid vodíku: Pokud je vaše oblečení bílé nebo světlé barvy, můžete vyzkoušet peroxid vodíku. Naneste ho přímo na skvrnu, nechte působit a poté opláchněte studenou vodou.

  5. Vlna a aceton: Pokud je vaše oblečení vyrobeno z vlny, mohlo by pomoci použití acetonu. Naneste malé množství acetonu na čistý hadřík a opatrně potřete skvrnu. Následně důkladně opláchněte vodou.

Vždy doporučujeme provést test na malém a především na méně viditelném místě oblečení, abyste se ujistili, že použitá metoda nezpůsobí další poškození.